*** *** Водещите вечерни новини на 12 септември ***   Чавдар Бахчевански, който

...
***
*** Водещите вечерни новини на 12 септември ***
 
Чавдар Бахчевански, който
Коментари Харесай

Водещите новини! Заловиха кандидат-депутат друсан зад волана. Кадиров е бесен на Путин, заплаши ръководството на Кремъл


***

*** Водещите вечерни вести на 12 септември ***

 

Чавдар Бахчевански, който е на 21 -во място в листата на " Възраждане " е бил спрян за инспекция на бул. " Шести септември " от патрул на Шесто районно ръководство. 

Направен му е полеви тест за опиати, който се е оказал позитивен. 

Бахчевански е бил отведен в районното.

По закон кандидат-депутатите се употребяват с краткотраен имунитет. Полицията няма право да ги арестува преди да им бъде свален имунитета, само че това е при изискване, че това събитие е известно. 

На лицето може да се търси наказателна отговорност, откакто ЦИК смъкна имунитета му.

***

Още един усети вятъра на смяната и запя друга песен…

„ За това, че се отхвърляме от градовете, не мога да упреквам никого, само че не разбирам каква тактика тук е създало Министерството на защитата на Руската федерация``, добавя Кадиров, изброявайки цяла поредност от градове, които руснаците дадоха на украинците без пердах “.

„ Ситуацията е забавна. Дори бих споделил, че обстановката е напряко невероятна “, акцентира Кадиров

И стига още по-далеч, като насочва открита опасност към управлението на Кремъл, написа немският " Билд ".

„ Ако тактиката на специфичните интервенции не бъде изменена през днешния ден и на следващия ден, тогава ще бъда заставен да се обърна към управлението на Министерството на защитата и Държавното управление и да им обясня обстановката, която действително доминира на място “, споделя Кадиров.

***

Печорин е умрял на 10 септември, откакто паднал от борда на лодка във водите на съветския остров, покрай нос Игнатиев.

***

В хода на украинското контранастъпление съветските бойци се изтеглят дотолкоз бързо, че изостават част от съветската техника в ръцете на украинците.

Това се дължи най-много на забележителния прогрес на украинските сили в източните елементи на страната, които не престават да изтласкват съветската войска.

***

***

„ С Българска социалистическа партия и " Демократична България " можехме да работим, само че със Слави от самото начало се стараехме да опазим парите да не бъдат откраднати “.

„ След 2 октомври ще се уверим, че Министерството на районното развиване и благоустройството е при " Продължаваме промяната " “, съобщи съпредседателят на партията Кирил Петков в Добрич.

Той регистрира като неточност отстъпването на ведомството на " ИТН ".

***

„ Разбирам, че Европейската национална партия, в която членуват евродепутатите на ГЕРБ, е настояла Европейският парламент да разиска на следващия ден ареста на Борисов през март тази година. 

Няма да разясня дали е обикновено европейските институции да бъдат намесвани в предизборната акция в България, нито ще разясня обезверения ход на Борисов да прибегне до ЕНП, с цел да почисти репутацията си пред милионите жители в България, разочаровани от неговото ръководство. 

Но ще заявя доста ясно: твърдо сме решени да надигнем Бойко Борисов пред съда “. 

Това написа в профила си във " Facebook " съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. 

***

30% надолу! И без Газпром можело!

***

Ръкописната записка е написана през ноември 1986 година, след възобновяване на постройката на кралица Виктория в централния бизнес регион на Сидни, и е адресирана до хората на Сидни.

Писмото седи в стъклена витрина в зона с стеснен достъп и никой не знае какво написа в него - даже персоналният личен състав на кралицата, осведоми " Дарик ".

Едно обаче се знае – писмото може да бъде отворено чак през 2085 година.

Адресирана до кмета на Сидни, инструкцията гласи: „ Изберете сами подобаващ ден през 2085 година сл. н. е., отворете този плик и предайте моето обръщение на хората. ” Просто е подписано „ Елизабет Р. “

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР